Dezmembrări Auto - Piese Auto SH - Dez.ro Site-ul Dezmembratorilor Autorizati din România!

Dez.ro este singurul site din Romania, destinat Exclusiv doar Dezmembratorilor Autorizati !
Doar de pe Dez.ro poti cumpara in siguranta, Piese din Dezmembrari, doar de la Parcuri Autorizate cu Factura si Garantie !
Ajutor in Utilizarea Site-ului Dez.ro

Raspuns: Pentru a creea un cont nou pozitioneaza cursorul pe “Contul meu” din coltul dreapta sus  si da click pe optiunea “Cont nou”. Iti va aparea o fereastra  in care gasesti formularul "Creare cont nou" pe care trebuie sa il completezi cu datele tale personale. Pentru finalizare apesi butonul  “Creez contul”.

Dupa creearea contului vei fi logat automat si va fi necesar sa dai click pe butonul “Profilul meu personal” pentru a finaliza inregistrarea contului de membru.

Raspuns: Este extreme de important sa completezi cu date reale toate campurile din formularul “Profilul meu personal”. Aceste date de contact vor fi utilizate pentru a facilita contactul personal intre vanzatorul de piese din dezmembrari si cumparator.

Asadar, asigura-te ca ai introdus date reale, fie ca esti in cautarea unei piese din dezmembrari, fie ca vrei sa vinzi piese din dezmembrari.

Raspuns: Pentru autentificare ai nevoie de un cont de membru, pe care il obtii conform instructiunilor de la punctul 1. Daca ai deja un cont, pozitioneaza cursorul pe “Contul meu” din coltul dreapta sus  si da click pe optiunea “Autentificare” si iti va aparea o fereastra in care completezi campurile cu numele de utilizator si parola exact asa cum le-ai scris la crearea contului. Pentru finalizare apesi butonul “Ma autentific”.

Raspuns:  Pentru adaugarea unui anunt ai nevoie de un cont de membru pe care il obtii conform instructiunilor de la punctul 1. Dupa autentificarea in cont trebuie sa dai click pe butonul verde “Adauga anunt” din partea dreapta sus a site-ului si apoi sa alegi categoria de anunturi apasand butonul rosu “Adauga anunt” al categoriei respective.

Anunturile de dezmembrari, sunt impartite in doua categorii:

  • Piese auto- anunturi individuale cu fiecare piesa ce se regaseste pe o masina. Pentru anunturi cu "Piese din dezmembrari", adaugarea unei imagini este optionala, in imagine fiind obligatoriu sa se vada doar piesa respective; nu sunt acceptate imagini generaliste cu toata masina. Insa, daca nu ai o imagine cu piesa respectiva, site-ul afiseaza implicit o poza cu caracter informativ a piesei. 
  • Dezmembrari auto- anunturi generaliste de dezmembrare a unei masini. Pentru anunturi cu "Dezmembrari auto", adaugarea unei imagini este obligatorie, in imagine fiind interzise: Sigle, Imagini cu Parcuri sau poze care nu ilustreaza masina dezmembrata.

Dupa completarea campurilor din formularele de adaugare anunt este necesar sa dai click pe butonul “Adauga anuntul” de la finele formularului. Din acest moment, anuntul tau este vizibil pe site.

Raspuns: Pentru a facilita adaugarea de anunturi, site-ul pune la dispozitia membrilor acestuia doua variante de adaugare a mai multor anunturi simultan:

  • Dezmembrarea automata- genereaza un anunt de dezmembrare si mai multe anunturi de piese pentru fiecare masina in parte. Pentru a dezmembra automat o masina pozitioneaza cursorul pe “Numele tau de utilizator” din coltul dreapta sus  si da click pe optiunea “Dezmembrare automata”. Apoi da click pe butonul “Dezmembreaza, gratuit, o masina” si completeaza campurile din formularul generat. Dupa ce ai completat toate campurile si ai adaugat imagini cu masina dezmembrata da click pe butonul “Dezmembreaza”. Finalizeaza dezmembrarea apasand butonul “Trimite spre validare”.
  • Import CSV- adauga in contul tau un numar nelimitat de anunturi dintr-un fisier CSV. Pentru a incarca fisierul CSV pozitioneaza cursorul pe “Numele tau de utilizator” din coltul dreapta sus  si da click pe optiunea “Import CSV”. Apoi selecteaza modalitatea de import (manual sau automat) si sursa de unde vrei sa incarci fisierul.

Pentru a creste numarul vizualizarilor unui anunt, iti recomandam sa folosesti optiunea de evidentiere din fereastra aparuta imediat dupa adaugarea acestuia. In cazul in care vrei sa evidentiezi anunturi deja adaugate, pe care le gasesti, sortate in functie de categoria de anunt, in sectiunea “Anunturile mele” din contul tau de utilizator atunci ai la indemana urmatoarele variante:

  • • Promovarea unui singur anunt- In lista de anunturi de la fiecare categorie in parte, pe randul de sub titlul anuntului da click pe optiunea “Promoveaza”. Ti se va afisa o fereastra in care trebuie sa alegi tipul promovarii si perioada in care doresti ca anuntul respectiv sa fie promovat, apoi sa dai click pe butonul “Promoveaza” aferent tipului de promovare selectat. De asemeni, atunci cand esti logat in contul tau de utilizator si deschizi unul dintre anunturile tale, vei regasi butonul “Promoveaza” deasupra titlului anuntului. Dand click pe acesta iti va fi afisata fereastra in care trebuie sa alegi tipul promovarii si perioada in care doresti ca anuntul respectiv sa fie promovat, apoi sa dai click pe butonul “Promoveaza” aferent tipului de promovare selectat.
  • • Promovarea mai multor anunturi simultan- In lista de anunturi de la fiecare categorie in parte, bifeaza casuta din stanga anunturilor pe care vrei sa le evidentiezi. In partea de jos a ecranului iti va fi afisata o bara unde vei regasi butonul rosu “Promoveaza” . Da click pe buton iar in fereastra nou afisata trebuie sa alegi tipul promovarii si perioada in care doresti ca anunturile respective sa fie promovate. Finalizeaza actiunea dand click pe butonul “Promoveaza” aferent tipului de promovare selectat.

Pentru adaugarea unui parc de dezmembrari ai nevoie de un cont de membru pe care il obtii conform instructiunilor de la punctul 1. Dupa autentificare vei intra in contul tau personal, apasand butonul "Contul meu" din dreapta sus si vei alege optiunea "Parc de dezmembrari" din meniul "ANUNTURILE MELE" din stanga. Iti va aparea un formular pe care trebuie sa il completezi cu detaliile parcului. Sigla/Logo-ul si imaginile cu parcul se vor adauga cu ajutorul butoanelor "ADAUGA IMAGINE" ( Atentie, imaginile trebuie sa fie reale, sa se vada ca intr-adevar este un parc de dezmembrari ! ). De asemenea adaugarea Certificatului de inregistrare al firmei (sau orice alt document OFICIAL) este obligatorie pentru a dovedi ca parcul este autorizat. Optional se pot adauga alte autorizatii detinute, precum Mediu, Politie sau RAR. Dupa completarea campurilor trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului si sa apesi butonul "SALVEAZA". Parcul va fi trimis spre verificare, aceasta facandu-se de catre un operator uman, dupa aprobare parcul va fi afisat pe site. Vei fi instiintat printr-un e-mail daca va fi aprobat sau nu.

Pentru a cauta o piesa auto poti folosi motorul de cautare din partea dreapta sus a site-ului. In prezentarea video de mai jos poti vedea cele 3 posibilitati de a cauta piese.

Contactati-ne la tehnic@dez.ro

Lorem ipsum dolor sit amet carpe diem zic... gen...