Dezmembrări Auto - Piese Auto SH - Dez.ro Site-ul Dezmembratorilor Autorizati din România!

Dez.ro este singurul site din Romania, destinat Exclusiv doar Dezmembratorilor Autorizati !
Doar de pe Dez.ro poti cumpara in siguranta, Piese din Dezmembrari, doar de la Parcuri Autorizate cu Factura si Garantie !

Opinia ta este importantă

Completați formularul de mai jos pentru a ne trimite impresiile dvs. despre site-ul nostru.

Am avut o experienta plăcută. Am comandat o capota pentru mașină mea Renault și am fost plăcut surprinsa când am primit o în cel mai scurt timp, fiind în stare perfecta. Am menținut legătură cu personalul de acolo, care de fiecare data era amabil și mi dădea cu multa răbdare și profesionalism, informațiile necesare.De asemenea, m au ajutat f mult și pozele expuse pe site-uri sau trimise ulterior. Am încredere în Dez. ro

Rodica Petrutiu

O echipă de profesioniști, bine pregătiți, operativi și foarte amabili. RECOMAND.

Viliga Viorel Cristian

Nu am folosit site-ul pentru a comanda dar am plasat o comandă telefonic și am fost încântat de serviciile oferite, domnul de la telefon a fost extrem de amabil și foarte bine pregătit, am negociat prețul și în două zile am primit piesele care îmi trebuiau foarte bine ambalate și curate! Recomand !!!

Dragomir Daniel Florentin

Dupa ce am testat de doua ori cum functioneaza acest site, pot sa afirm cu toata sinceritatea ca este un site pe cat de util, pe atat de bine conceput. Am cerut de doua ori sprijin si de fiecare data am gasit mai mult decat ma asteptam. Seriozitate, diversitate si rapiditate. Ma simt norocos ca am intalnit si cunoscut. acest site.