Dezmembrări Auto - Piese Auto SH - Dez.ro Site-ul Dezmembratorilor din România!

Parcuri de dezmembrări în Matca, Galati

Caută parcuri de dezmembrări

Parcuri de dezmembrari din județul Galati, localitatea: Galati | Vanatori | Branistea | Tecuci | Matca |

Dezmembrari Drt - Matca, Galati

II FILIMON TOMA (CUI: 36656627 / Reg. Com.: F17/536/2016)

0 anunțuri în ofertă

Societatea noastra are ca principal obiect de activitate dezmembrarea masinilor si recuperarea pieselor in vederea revanzarii (CAEN 3831), fiind autorizata de RAR şi ANPM . In ...

Societatea noastra are ca principal obiect de activitate dezmembrarea masinilor si recuperarea pieselor in vederea revanzarii (CAEN 3831), fiind autorizata de RAR şi ANPM . In ...

Cere oferta piese de la toate parcurile !

De ce sa pierzi timpul sunand la fiecare parc ? Cere ofertă de piese tuturor parcurilor de dezmembrări autorizate ! Vei putea alege cea mai buna ofertă!

  Parcurile de dezmembrari listate mai sus sunt societati comerciale din judetul Galati, AUTORIZATE – conform legislatiei in vigoare pentru dezmembrarea sau vanzarea de piese auto (fiecare parc a confirmat ca este autorizat cu acte, verificate de catre operatorii umani ai Dez.ro ) NU acceptam pe site parcuri neautorizate !
  Parcurile de dezmembrari din Galati se ocupă de comercializarea unei game largi de piese second hand pe care le dezasamblează de pe autoturisme scoase din uz, apoi sunt controlate și sortate în funcție de categoria din care fac parte. Scopul este de a oferi cumpărătorului piese originale, calitative și la un preț accesibil. De aceea orice parc din Galati vă oferă întotdeauna factură, garanție și alternativa returnării pentru orice piesă achiziționată.
  Pe Dez.ro avem un numar de 11 parcuri de dezmembrari din Galati, REALE.

Suport tehnic

Pentru orice problemă tehnică întâlnită pe site, vă rugăm să ne contactați la adresa de email tehnic@dez.ro