Dezmembrări Auto - Piese Auto SH - Dez.ro Site-ul Dezmembratorilor Autorizati din România!

Dez.ro este singurul site din Romania, destinat Exclusiv doar Dezmembratorilor Autorizati !
Doar de pe Dez.ro poti cumpara in siguranta, Piese din Dezmembrari, doar de la Parcuri Autorizate cu Factura si Garantie !

Parcuri de dezmembrări în Valea Macrisului, Ialomita

Caută parcuri de dezmembrări

Parcuri de dezmembrari din județul Ialomita, localitatea: Cosereni | Urziceni | Adancata | Sinesti | Slobozia | Perieti | Manasia | Valea Macrisului |

TEHNICONETAUTO - Valea Macrisului, Ialomita

TEHNICONETAUTO SRL (CUI: 36520470 / Reg. Com.: J21/390/2016)

136 anunțuri în ofertă

TEHNICONETAUTO va ofera o gama larga de piese auto din dezmembrari, ORIGINALE, multimarca, cu factura si garantie! Piesele sunt trimise prin curierat rapid dar pot fi ridicate si p...

Valea Macrisului , Ialomita | Str. Monumentului, fara nr(la intrarea in comuna)

TEHNICONETAUTO va ofera o gama larga de piese auto din dezmembrari, ORIGINALE, multimarca, cu factura si garantie! Piesele sunt trimise prin curierat rapid dar pot fi ridicate si p...

Cere oferta piese de la toate parcurile !

De ce sa pierzi timpul sunand la fiecare parc ? Cere ofertă de piese tuturor parcurilor de dezmembrări autorizate ! Vei putea alege cea mai buna ofertă!

  Parcurile de dezmembrari listate mai sus sunt societati comerciale din judetul Ialomita, AUTORIZATE – conform legislatiei in vigoare pentru dezmembrarea sau vanzarea de piese auto (fiecare parc a confirmat ca este autorizat cu acte, verificate de catre operatorii umani ai Dez.ro ) NU acceptam pe site parcuri neautorizate !
  Parcurile de dezmembrari din Ialomita se ocupă de comercializarea unei game largi de piese second hand pe care le dezasamblează de pe autoturisme scoase din uz, apoi sunt controlate și sortate în funcție de categoria din care fac parte. Scopul este de a oferi cumpărătorului piese originale, calitative și la un preț accesibil. De aceea orice parc din Ialomita vă oferă întotdeauna factură, garanție și alternativa returnării pentru orice piesă achiziționată.
  In acest moment pe Dez.ro avem un numar de 7 parcuri de dezmembrari din Ialomita autorizate.

Cerere de ofertă telefonică
Cere oferta piese telefonic

Suna la 0725.633.976 (07AloDezRo) iar operatorul Dez.ro va trimite cererea ta de piese, către toate parcurile de dezmembrări din România.

Sună la 0725633976
Suport tehnic

Pentru orice problemă tehnică întâlnită pe site, vă rugăm să ne contactați la adresa de email tehnic@dez.ro