Dezmembrări Auto - Piese Auto SH - Dez.ro Site-ul Dezmembratorilor din România!

Parcuri de dezmembrări în Braila

Caută parcuri de dezmembrări

Parcuri de dezmembrari din județul Braila, localitatea: Chiscani |

Corsani Com - Chiscani, Braila

SC CORSANI COM SRL (CUI: RO15048856 / Reg. Com.: 0)

22 anunțuri în ofertă

Parc de dezmembrari Braila - Magazin online si fizic in domeniul dezmembrari auto, va ofera o gama larga de piese auto cu garantie si livrare in 24h in Romania

Chiscani , Braila | Dn21 Braila-slobozia Km8+400,braila, Romania

Parc de dezmembrari Braila - Magazin online si fizic in domeniul dezmembrari auto, va ofera o gama larga de piese auto cu garantie si livrare in 24h in Romania

Cere oferta piese de la toate parcurile !

De ce sa pierzi timpul sunand la fiecare parc ? Cere ofertă de piese tuturor parcurilor de dezmembrări autorizate ! Vei putea alege cea mai buna ofertă!

  Parcurile de dezmembrari listate mai sus sunt societati comerciale din judetul Braila, AUTORIZATE – conform legislatiei in vigoare pentru dezmembrarea sau vanzarea de piese auto (fiecare parc a confirmat ca este autorizat cu acte, verificate de catre operatorii umani ai Dez.ro ) NU acceptam pe site parcuri neautorizate !
  Parcurile de dezmembrari din Braila se ocupă de comercializarea unei game largi de piese second hand pe care le dezasamblează de pe autoturisme scoase din uz, apoi sunt controlate și sortate în funcție de categoria din care fac parte. Scopul este de a oferi cumpărătorului piese originale, calitative și la un preț accesibil. De aceea orice parc din Braila vă oferă întotdeauna factură, garanție și alternativa returnării pentru orice piesă achiziționată.
  In acest moment pe Dez.ro avem un parc de dezmembrari din Braila.

Suport tehnic

Pentru orice problemă tehnică întâlnită pe site, vă rugăm să ne contactați la adresa de email tehnic@dez.ro