Dezmembrări Auto - Piese Auto SH - Dez.ro Site-ul Dezmembratorilor Autorizati din România!

Dez.ro este singurul site din Romania, destinat Exclusiv doar Dezmembratorilor Autorizati !
Doar de pe Dez.ro poti cumpara in siguranta, Piese din Dezmembrari, doar de la Parcuri Autorizate cu Factura si Garantie !

Parcuri de dezmembrări în Iedera, Dambovita

Caută parcuri de dezmembrări

Parcuri de dezmembrari din județul Dambovita, localitatea: Aninoasa | Vacaresti | Razvad | Tartasesti | Crevedia | Pucioasa | Targoviste | Iedera |

Rematiedera - Iedera, Dambovita

SC REMAT IEDERA COM SRL (CUI: RO 21497280 / Reg. Com.: J15/524/2007)

52 anunțuri în ofertă

Parcul nostru are o gama larga de piese auto. Oferim preturi minime.

Parcul nostru are o gama larga de piese auto. Oferim preturi minime.

Cere oferta piese de la toate parcurile !

De ce sa pierzi timpul sunand la fiecare parc ? Cere ofertă de piese tuturor parcurilor de dezmembrări autorizate ! Vei putea alege cea mai buna ofertă!

  Parcurile de dezmembrari listate mai sus sunt societati comerciale din judetul Dambovita, AUTORIZATE – conform legislatiei in vigoare pentru dezmembrarea sau vanzarea de piese auto (fiecare parc a confirmat ca este autorizat cu acte, verificate de catre operatorii umani ai Dez.ro ). NU acceptam pe site parcuri de dezmembrari neautorizate !
  Parcurile de dezmembrari din Dambovita se ocupă de comercializarea unei game largi de piese second hand pe care le dezasamblează de pe autoturisme scoase din uz, apoi sunt controlate și sortate în funcție de categoria din care fac parte. Scopul este de a oferi cumpărătorului piese originale, calitative și la un preț accesibil. De aceea orice parc din Dambovita vă oferă întotdeauna factură, garanție și alternativa returnării pentru orice piesă achiziționată.
  In acest moment pe Dez.ro avem un numar de 10 parcuri de dezmembrari din Dambovita, REALE si aprobate .

Suport tehnic

Pentru orice problemă tehnică întâlnită pe site, vă rugăm să ne contactați la adresa de email tehnic@dez.ro